Grace Jones dala otkaz nekoliko minuta nakon dolaska na set Jamesa Bonda

Screenshots: YouTube

NAKON ozljede glavnog glumca, a onda i eksplozije na setu, još je jedan detalj poremetio snimanje novog filma o Jamesu Bondu. Legendarna Grace Jones napustila je snimanje samo nekoliko trenutaka nakon što se na njemu pojavila, prenose svjetski mediji.

Iako je britanska glazbenica oduvijek bila poznata po ekscentričnom ponašanju, nitko nije očekivao ovakvu reakciju. Do incidenta je navodno došlo zato što je Grace bila nezadovoljna, čak i uvrijeđena, količinom teksta i minutažom koju je dobila u filmu. Iako je dogovorena kratka "cameo" uloga, Kelly je, kažu izvori, očekivala puno veću ulogu.

"Prati je određena reputacija, pa su sve napravili kako bi se osjećala dobro. Ali, očekivala je puno veću ulogu i ovaj cameo je vidjela kao poniženje", rekao je izvor sa snimanja novog Jamesa Bonda.

Tako je neslavno propao njezin trijumfalni povratak u filmsku priču o najpoznatijem tajnom agentu. Godine 1985. u nastavku "A View To a Kill" s Rogerom Mooreom u glavnoj ulozi glumila je zločinku May Day, a kritičari su je tad proglasili velikim i ugodnim iznenađenjem.

Producenti filma su, očekivano, itekako ljuti jer je dolazak Grace Jones bio veliki trošak. Osigurali su joj, naime, luksuzni smještaj blizu studija Pinewood u Buckinghamshireu i ispunili sve njezine uvjete, ali premali broj rečenica u scenariju toliko ju je uzrujao da je napustila projekt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.