Gradonačelnica Sarajeva podržala Severinu: Pokazala je hrabrost i nepokolebljivost

Foto: Armin Durgut/PIXSELL/Instagram

SEVERINA je u nedjelju navečer krenula za Srbiju, a srpska policija privela ju je na razgovor prilikom prelaska granice zbog "spornih izjava" koje je davala u javnosti. Iako je na kraju puštena u Srbiju, odlučila se vratiti u Hrvatsku. Mnogi su joj zatim iskazali podršku, a u utorak je podršku izrazila i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

Karić je istaknula da je Severina "još jednom pokazala hrabrost i nepokolebljivost u svojim ispravnim, jasnim i čvrstim stavovima". "Pozivam sve građane Srbije i regije koji cijene istinu, pravdu i slobodu da 2025. godinu dočekaju u Sarajevu, s nama i Severinom. Zajedno možemo i moramo izgraditi društvo koje ne prihvaća nepravdu i ugnjetavanje. Dobro nam došla, Seve, i dobro nam došli dragi ljudi", dodala je gradonačelnica. Severina je podijelila njezine riječi podrške na svojem Instagram storyju.

"Neću u Srbiju dok je diktator na vlasti" 

Podsjetimo, Severina se javno oglasila o incidentu te u izjavi otkrila detalje ispitivanja te izjavila kako "neće u Srbiju dok je diktator na vlasti". 

"Na ispitivanju su mi bez suvišnih pojašnjenja krenuli postavljati pitanja što mislim o Srebrenici, Oluji, zašto sam podržala demonstracije protiv iskapanja litija i napisala da je to Srbija koju volim. Dotakli su se i Jasenovca, a došli su i do Tuđmana. Treba li reći da mi je policajac, u 30-im godinama, stalno pokušavao objasniti da samo radi svoj posao jer sam ja javna osoba i imam društveni utjecaj pa eto", izjavila je te dodala: "Neću više nikad doći u Srbiju dok vam ovaj ne sjaše s vlasti. Znamo svi dobro koji." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.