Gradonačelnik Rima poručio Macronu: Ne opterećuj se ti s Emily, dobro joj je kod nas

Foto: Press/EPA

Dan nakon što je francuski predsjednik Emmanuel Macron izrazio želju da se glavna junakinja Netflixove serije Emily u Parizu vrati iz talijanske u francusku prijestolnicu, rimski gradonačelnik Roberto Gualtieri poručio mu je da je njoj jako dobro u Rimu.

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere.

"Dragi Emmanuele Macronu, ne brini se, Emily je jako dobro u Rimu", rekao je Gualtieri, a prenio Politico. Dodao je da se srce ne može kontrolirati i da treba pustiti Emily da sama izabere. Gualtieri je reagirao na Macronove izjave u intervjuu časopisu Variety u srijedu, za koji je francuski predsjednik kazao kako će se "snažno boriti" da vrati Emily u Pariz.

 

Emily u Rimu

U četvrtoj sezoni serije Amerikanka Emily Cooper, koju glumi Lily Collins, zbog posla se preselila iz Pariza u Rim. Macron je u šali poručio kako se kani boriti da se glavna junakinja Netflixove hit-serije Emily u Parizu nakon boravka u Rimu vrati u francusku prijestolnicu.

"Žestoko ćemo se boriti da se vrati i tražiti da i ostane u Parizu! Emily u Parizu - u Rimu nema smisla", kazao je Macron za Variety dodavši da je serija "iznimno pozitivna kad je riječ o atraktivnosti" za Francusku.

On smatra da je serija donijela golem uspjeh i Parizu i cijeloj zemlji, a njegova supruga Brigitte toliko je zaljubljena u seriju da se čak pojavila u jednoj epizodi, zbog čega je Macron, kako je sam kazao, "vrlo ponosan". U intervjuu za rimsko izdanje Hollywood Reportera gradonačelnik Rima upozorio je francuskog predsjednika da se ne miješa u produkcijske planove Netflixa.

Gualtieri je rekao i da je o Macronovim izjavama razgovarao s gradonačelnicom Pariza Anne Hidalgo i da su se oboje tomu smijali:

"Emilyno preseljenje u Rim vidimo kao potvrdu da naš grad postaje sve važniji i prilično smo opušteni u vezi s takvom odlukom Netflixove produkcije. Oni znaju što čine. Iskreno vjerujem da bi se i gospodin Macron trebao opustiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.