Grše će besplatno nastupati u Samoboru, postoji samo jedan uvjet za posjetitelje

Foto: Tonija Josipović

Grše će 18. listopada nastupiti u Samoboru, točnije u samoborskom Bunkeru, a ulaz je besplatan. Posjetitelji ipak moraju ispuniti jedan uvjet - moraju preuzeti besplatne ulaznice.

Besplatne ulaznice moći će se preuzeti u Bunkeru za vrijeme radnog vremena od ponedjeljka, 7.10., pa do dana koncerta, maksimalno dvije ulaznice po osobi, stoji na stranicama Grada. 18. listopada obilježava se Dan grada, pa će Grše nastupati kao poklon Samoborcima za "rođendan" njihovog grada.

@index.hr Provjerli smo prepoznaju li Hrvati stihove Gršinih pjesama. 😅 #indexhr #zagreb #grše #hrvatska #fyp #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

Radno vrijeme Bunkera tijekom kojeg se mogu pokupiti ulaznice je:

  • Ponedjeljak, srijeda, petak - 09:00-15:00
  • Utorak, četvrtak - 15:00 - 21:00
  • Subota - 09:00 - 13:00

Centar za mlade Bunker je mjesto okupljanja mladih iz Samobora i okolice (od 7. razreda osnovne škole do 29 godina).

Tko je Grše?

Pravog imena Grgo Šipek, reper iz Trilja glazbom se počeo baviti krajem srednje škole, kada je s prijateljem Mateom Đonlićem, poznatijim pod imenom Đona, osnovao grupu III. Čin.

Grše se publici predstavio 2019. godine debitantskim albumom Tilurium, s kojeg se istaknuo singl Badr Hari. Tada je zaokupio pažnju hip-hop zajednice, a već 2021. izbacio je album Platinum, koji je vodećim singlom Highlife pomeo streaming-platforme i istaknuo se kao najbolji hip-hop album te godine. Grše je osnovao i izdavačku agenciju Blockstar Digital, čije je sjedište u Splitu.

S Vojkom V je 2023. završio na sudu nakon što ih je tužio Zoran Mamić. On ih je tužio zbog pjesme Mamići, a njegova odvjetnica je tom prilikom ustvrdila da "95% teksta pjesme Mamići nije u tužbi, nego neistinita činjenična tvrdnja koja se tri puta ponavlja, a to je da je Mamić drogiran, odnosno na kokainu".

Naime, u pjesmi Mamići Vojko V i Grše pjevaju: "Vadi se kesica, počinje presica, Zdravko i Zoki stalno na koki... Idemo tvrdo ka Mamići, eura brdo ka Mamići, uzmemo paricu, prijeđemo granicu."

Zoran Mamić je od Grše i Vojka V tražio ispriku zbog stihova, no oni su to odbili. Vojko V i Grše naveli su da se ne smatraju krivima. Tužba još uvijek nije dobila epilog, ali je pjesma prešla milijun pregleda na YouTubeu.

2022. godine postao tata

Grše je u sretnom braku s Rafaelom Šipek, a par je prošle godine dobio prvo dijete, sina Frana. Danas je najuspješniji glazbenik nove generacije u Hrvatskoj, njegovi hitovi na YouTubeu imaju desetke milijuna pregleda.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.