Grše s novom pjesmom zauzeo prvo mjesto Billboardove ljestvice u Hrvatskoj

Foto: Marko Lopac/Press

Triljski reper Grgo Šipek, poznatiji kao Grše, opet se našao na vrhu Billboard Croatia ljestvice, ovoga puta s pjesmom Fantazija, koju pjeva s pjevačicom Mijom Čičak. 

Pjesma je objavljena prije 12 dana, a dosad je na YouTubeu skupila 1.5 milijuna pregleda i zauzela vrh trendinga. 

Grše je ovom pjesmom prešišao regionalne pjevače koji su redovito na vrhu slušanosti u Hrvatskoj. Na drugom mjestu liste nalazi se pjesma Naslovna (Amna X Biba), a treće mjesto zauzela je pjesma Prezime (Darko Lazic X Zera). 

Podsjećamo, reper se prvi put našao na vrhu Billboarda s pjesmom Mamma Mia koja je trenutno na 16. mjestu. Tada je postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu ove liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming-servisima u Hrvatskoj. Prije nekoliko dana Grše je osvojio nagradu Cesarica Digital Bestseller za najuspješnijeg hrvatskog izvođača na streaming-servisima 2023. godine.

>>Grše i Miach imaju novu pjesmu. Poslušali smo je, evo dojmova

U Domu sportova održao najveći samostalni koncert u karijeri

Grše je prije tri dana u zagrebačkom Domu sportova održao svoj najveći samostalni koncert u karijeri. U više od dva sata nastupa i uz niz gostiju koji su mu se pridružili na pozornici potvrdio je status jednog od najistaknutijih aktera trenutne domaće hip-hop scene.

"Dom sportova je stepenica više u mojoj karijeri, presretan sam što sam dobio priliku nastupati na takvom kultnom mjestu'', isticao je u najavama koncerta.

Koncert je otvorio jednom od svojih najuspješnijih pjesama, Highlife, a zatim iznio set-listu ispunjenu hitovima Sip, Mamba, Mamma Mia, Badr Hari, Konobar, Sin City, Suza, kao i novim singlovima Fantazija i Tokyo Drift, na što je publika reagirala gromoglasnim pjevanjem svih stihova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.