Grše u prepunom Domu sportova održao najveći samostalni koncert u karijeri

Foto: Marko Lopac

Uz energičnu podršku neumorne publike, triljski reper Grše sinoć je u zagrebačkom Domu sportova održao svoj najveći samostalni koncert do sada. U više od dva sata nastupa i uz niz gostiju koji su mu se pridružili na pozornici potvrdio je status jednog od najistaknutijih aktera trenutne domaće hip-hop scene.

"Dom sportova je stepenica više u mojoj karijeri, presretan sam što sam dobio priliku nastupati na takvom kultnom mjestu'', isticao je u najavama koncerta uz napomene da će to biti njegov najbolji koncertni show do sada. Svoju riječ je održao i na oduševljenje publike priredio moćan hip-hop nastup.

Koncert je otvorio jednom od svojih najuspješnijih pjesama Highlife, a zatim iznio set-listu ispunjenu hitovima Sip, Mamba, Mamma Mia, Badr Hari, Konobar, Sin City, Suza, kao i novim singlovima Fantazija i Tokyo Drift, na što je publika reagirala gromoglasnim pjevanjem svih stihova.

Na pozornici mu se pridružio i niz eminentnih gostiju s kojima je do sada ostvario suradnje, pa su tako uz njega zajedničkim snagama pjesme izvodili i Hiljson Mandela, Mimi Mercedez, Miach, Bore Balboa, TTM, 30zona, Peki i Baks.

U travnju je postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboardove liste

U posljednje četiri godine Grše je iz underground repera izrastao u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije. Uz priznanja poput nagrade Cesarica, posebno se ističe činjenica kako je u travnju 2023. godine dosegnuo broj 1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu ove liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj.

Iza sebe ima dva albuma, a tijekom ove godine možemo očekivati i treće studijsko izdanje, najavljeno prethodnih tjedana singlovima Fantazija ft. Miach i Tokyo Drift ft. Mimi Mercedez. Obje pjesme su u vrlo kratkom roku naišle na izvrstan prijem kod publike i ostvarile zamijećene brojke na digitalnim platformama, što uključuje i broj 1 na YouTube Trending listi u kategoriji glazbe.

"Prije svega, hvala publici, ovo je ostvarenje svih snova", istaknuo je Grše po završetku sinoćnjeg koncerta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.