Gužva u Imotskom zbog koncerta Thompsona, pogledajte kakva je bila atmosfera u gradu

U Imotskom se održava koncert Imotski ne zaboravi, na kojem nastupaju Mate Bulić, Dražen Zečić i, nakon dugo vremena izbivanja iz javnosti, Thompson.

Koncert se održava na stadionu Gospin dolac, a Dalmacija Danas javlja kako su gužve prema Imotskom bile iz svih smjerova. Njihov fotograf snimio je kakva je situacija bila predvečer na izlazu Ravča na autocesti A1.

Vozači puštaju Thompsonove pjesme

Čitatelj Dalmacije Danas koji se našao u koloni rekao im je: "Svi putevi vode u Imotski. Teška gužva na izlazu prema Zagvozdu. Ako do sedam dođem u Imotski, bit će dobro." 

"Nema sekirancije, iz automobila se ore Thompsonove pisme, atmosfera je i na cesti dobra", dodao je.

Na koncertu se očekuje preko 25 tisuća posjetitelja. Mnogo njih okupilo se na glavnom gradskom trgu gdje je bilo zagrijavanje za koncert i pjevale su se Thompsonove pjesme. Pogledajte kakva je bila atmosfera.

Koncert rasprodan u 48 sati

Podsjećamo, Marko Perković Thompson se nakon dvogodišnje stanke vraća javnim nastupima te nastupa s kolegama u Imotskom. Ulaznice za ovaj koncert rasprodane su u 48 sati od puštanja na prodaju. 

Nakon toga Thompson je najavio još dva samostalna koncerta - za dva dana ponovno pjeva u Imotskom, a 16. kolovoza nastupa u Dugopolju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.