Gwen Stefani je morala otkazati nastup: "Promijenit ćemo datum koncerta što prije"

Foto: EPA

Gwen Stefani se putem Instagrama ispričala svojim obožavateljima nakon što je otkrila da je pretrpjela ozljedu i da će otkazati svoj nastup zakazan za 17. kolovoza na Hard Rock Live u Atlantic Cityju.

"Zbog nedavne ozljede i u dogovoru s liječnicima, rečeno mi je da ne mogu nastupiti 17. kolovoza na Hard Rock Live u Etess Areni u Atlantic Cityju. Promijenit ćemo datum koncerta što prije", napisala je 54-godišnja pjevačica. U ovom trenutku nije poznato hoće li njezina ozljeda utjecati na neke buduće nastupe.

"Prestani s operacijama"

Podsjećamo, prije dvije godine Gwen je gostovala je u emisiji Setha Meyersa, ali umjesto intervjua u prvi plan je došao njezin neprepoznatljiv izgled koji je iznenadio obožavatelje.

"Neprepoznatljiva", "Čekaj, tko je to, dovraga?", "Wow, trebala mi je minuta da ju prepoznam", "Prestani s operacijama", "Žao mi je što to moram reći, ali nisam je prepoznao. Molim te, Gwen, stani", "Možda ima alergijsku reakciju na nešto", "Ne prepoznajem ju", nizali su se komentari ispod videa gostovanja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.