Gypsy Rose Blanchard objavila da je trudna sedam mjeseci nakon izlaska iz zatvora

Foto: Instagram

Gypsy Rose Blanchard je trudna.

Vijest je potvrdila na svom YouTube kanalu. "Trudna sam 11 tjedana. Ken i ja čekamo naše prvo dijete. Jako smo uzbuđeni. Nismo planirali, došlo je totalno neočekivano", rekla je 32-godišnjakinja u videu.

Gypsy je u travnju objavila da se razvodi od supruga Ryana Scotta Andersona kojeg je upoznala tako što joj je poslao pismo u zatvor. Nakon što su se povezali, vjenčali su se dok je Gypsy još odrađivala svoju kaznu. Po izlasku iz zatvora otkrila je da i dalje ima mnogo udvarača. Nakon razvoda je ušla u vezu s 31-godišnjim Kenom Urkerom.

U prosincu izašla iz zatvora

Podsjećamo, Gypsy Rose Blanchard je u prosincu prošle godine izašla iz zatvora gdje je završila nakon što je s tadašnjim dečkom Nicholasom Godejohnom organizirala ubojstvo svoje majke zlostavljačice. Ubojstvo se dogodilo 2015. godine u Springfieldu, u američkoj saveznoj državi Missouriju.

Prijatelji obitelji Blanchard bili su šokirani kada su saznali za ulogu Gypsy Rose u ubojstvu. Svi su oni do tog trenutka bili uvjereni da djevojka ima fizički i mentalni invaliditet te da pati od niza bolesti, uključujući i karcinom u terminalnoj fazi. Istraga će kasnije pokazati da je Dee Dee prisilila Gypsy Rose da se od ranog djetinjstva pretvara da je osoba s invaliditetom.

Gypsy Rose Blanchard je naposljetku prihvatila nagodbu kojom je priznala krivnju za ubojstvo te je 2016. osuđena na 10 godina zatvora. Godejohn, koji je brutalno izbo njenu majku dok se Gypsy Rose skrivala u kupaonici, osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.