Nakon što se tjednima šuška o Bieberu i Diddyju oglasila se Justinova supruga

Foto: Instagram/Profimedia

Hailey Bieber poslala je zagonetnu poruku preko Instagrama, usred zabrinutosti milijuna obožavatelja za njenog supruga Justina Biebera nakon uhićenja njegovog mentora s početka karijere, repera Seana Combsa Diddyja.

Dok se nagađa i šuška o prirodi odnosa Biebera i Diddyja, Hailey je objavila fotografiju Biebera kako pokazuje srednji prst prema paparazzima. "Mood" (op.a. raspoloženje), napisala je kratko Hailey uz fotografiju. Par se dosad nije oglašavao o situaciji s Diddyjem pa su mnogi ovo protumačili kao prvi komentar na uhićenje i komentare na Bieberovo tinejdžersko druženje s glazbenim mogulom optuženim za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima.

Fotografija nastala 2017. u Australiji

Hailey i Bieber godinama su u vezi, a vjenčali su se u rujnu 2018. godine. Ljetos su postali roditelji, dobili su sina Jacka.

Započeo karijeru uz Diddyja

Podsjećamo, kada je Justin Bieber kao dječak započeo karijeru, naveo je Diddyja, danas omraženog i uhićenog, kao jednog od glazbenika koji su imali najveći utjecaj na njega. Njih dvojica su se zbližili nakon što ih je povezao Justinov mentor Usher (Diddy je, naime, bio Usherov mentor).

Godinama ih se moglo vidjeti zajedno, no nakon Diddyjevog uhićenja Bieber se ograđuje, a fanovi misle da situacija otkriva kroz što je sve prolazio mladi Bieber na počecima karijere. 

>>Što se događalo između Justina Biebera i Diddyja?

2009. godine mladi Bieber je na YouTubeu objavio snimku "48 sati s Diddyjem", koja je prikazivala druženje tinejdžera Biebera i glazbenog mogula. Nedavno se proširila i snimka starog intervjua njega i Justina Biebera u showu Jimmy Kimmel Live. Bieber je tad imao samo 16 godina i govorio je o tome koliko mu je reper pomogao u karijeri, a Combs je govorio da ga gleda kao "mlađeg brata".

"Justin zna da ne smije pričati o stvarima koje radi sa starijim bratom Puffom (op.a. Diddy je prije nastupao pod imenom Puff Daddy) na nacionalnoj televiziji. Nije sve za svakoga", rekao je Diddy tad, što je sad zabrinulo mnoge koji misle da je Bieber i sam bio žrtva zlostavljanja.

Repera su uhitili savezni agenti u New Yorku i digli kaznenu optužnicu po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. Diddy se nalazi u istražnom zatvoru, a sudac mu je tri puta odbio puštanje na slobodu.

120 osoba planira podići tužbu protiv njega, od čega je 25 ljudi bilo maloljetno u vrijeme incidenata zbog kojih pokreću tužbe. Jedna je osoba imala 9 godina kad se dogodilo navodno zlostavljanje. Odvjetniku koji će zastupati te ljude javilo se ukupno 3280 ljudi koji tvrde da ih je reper zlostavljao

U 24 sata javilo se čak 12 tisuća navodnih žrtava i svjedoka.

Diddy sve poriče.

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.