Halle Berry o bivšem mužu: Tvrdio je da je ovisnik o seksu, to su gluposti

Foto: EPA

Glumica Halle Berry još uvijek nije spremna oprostiti svojem bivšem mužu Ericu Benetu, piše Page Six. "Imala sam jednog muža koji je tvrdio da je ovisnik o seksu", izjavila je glumica u ponedjeljak tijekom epizode podcasta Armchair Expert Daxa Sheparda. "Ali ne vjerujem u tu glupost", poručila je.

Iako glumica tijekom intervjua nije spomenula Ericovo ime, poznato je da je 2002. godine otišao na rehabilitaciju zbog ovisnosti o seksu.

"Eric i ja imamo bračnih problema"

Par se vjenčao 2001. nakon dvogodišnje veze, ali su se razdvojili 2003. godine. "Eric i ja imamo bračnih problema već neko vrijeme i pokušavali smo zajedno riješiti stvari", izjavila je Berry tada. "Međutim u ovom trenutku osjećam da nam je potrebno vrijeme koje ćemo provesti razdvojeni kako bismo preispitali našu vezu. Molimo vas da poštujete našu privatnost dok prolazimo kroz ovo emotivno razdoblje", dodala je.

U medijima se pisalo da je Benet varao Berry tijekom njihove veze zbog svoje navodne ovisnosti o seksu. Međutim Benet, koji sada ima 57 godina, odbacio je te tvrdnje u intervjuu 2004. godine. "Ja nisam ovisnik o seksu", rekao je za ABC News. "Ja sam osoba koja je kroz niz emocionalnih događaja, problema i izazova napravila stvarno, stvarno glupe i bolne greške", kazao je.

Razvela se prošle godine

Inače, Halle Berry prošle se godine razvela od glumca Oliviera Martineza.

Bili su u braku od 2013. do 2015. godine, kada su objavili da prekidaju, no službeno su razvedeni tek u kolovozu prošle godine.

Bivši par upoznao se na setu Dark Tidea 2010. godine. Zaručili su se dvije godine nakon upoznavanja, a tri mjeseca nakon vjenčanja rodio im se sin. Osim Macea, glumica ima i kći Nahlu s kanadsko-francuskim modelom Gabrielom Aubryjem. Berry je sada u vezi s glazbenikom Vanom Huntom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.