Halle Berry pokazala transformaciju za novi film, fanovi pišu: Trebaš se obrijati

Foto: Instagram

Glumica Halle Berry (58) na Instagramu je pokazala kroz kakvu je transformaciju prošla za ulogu u filmu Never Let Go. 

Između ostalog, objavila je video i fotografiju kojima je pokazala umjetne dlake ispod pazuha i tetovaže koje su bile potrebne za njen lik u filmu. 

"Mama u nastajanju. Jedan od najsloženijih likova koje sam imala zadovoljstvo utjeloviti. Never Let Go je posvuda u kinima", napisala je glumica.

Na videu koji je objavila vide se Halle i njena vizažistica Norma Patton-Lowin koje se smiju dlakama ispod pazuha. Taj je prizor iznenadio, a i zgrozio neke njene pratitelje.

"Hairy Berry", "Uplašila si me. Hvala Bogu da je ovo za film", "Ne igraj se sa mnom Halle", "Nisam fan dlakavih pazuha kod žena", "Žene, ovo nije slatko, ne pratite ovaj trend", "Trebaš se obrijati", "Što se događa?", "Odvratno", "Podalje od vatre, Halle", neki su od komentara.

Halle Berry ima glavnu ulogu

Never Let Go je američki horor o preživljavanju koji je režirao Alexandre Aja, a scenarij su napisali Kevin Coughlin i Ryan Grassby. U filmu glume Halle Berry, Percy Daggs IV, Anthony B. Jenkins, Matthew Kevin Anderson, Christin Park i Stephanie Lavigne.

Radnja filma vrti se oko obitelji koju godinama proganja zao duh. Njihova sigurnost i njihova okolina dolaze u pitanje kada se jedno od djece pita je li zlo stvarno. Halle glumi majku blizanaca (Anthony B. Jenkins i Percy Daggs IV).

"Kad se jedan od dječaka upita je li zlo stvarno, veze koje ih povezuju su prekinute i pokreće se zastrašujuća borba za preživljavanje", dodaje se u sinopsisu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.