Halle Berry progovorila o ljubavi: Zaljubila sam se i prije nego smo imali odnose

Foto: EPA

Glumica Halle Berry dala je intervju za Marie Claire te je tom prilikom progovorila o privatnom životu i svojem partneru, američkom tekstopiscu i pjevaču Van Huntu, s kojim je u vezi od 2020. godine. 

"Bilo je to prvi puta da sam se ludo zaljubila i prije negoli smo imali odnose. To mi se dosad nikada nije dogodilo. Pričam o onom jednom od najljepših iskustava koja mijenjaju život. Bilo je čarobno. Jednostavno čarobno", rekla je 58-godišnja Halle o svojem partneru.

"Nikad nisam bila dobra u vezama"

Prije negoli se, kako je rekla, "ludo zaljubila" u četiri godine mlađeg Van Hunta, Halle je bila fokusirana na posao, a svojeg budućeg partnera upoznala je preko njegovog brata. Trebala joj je, kaže Halle, minuta da shvati da on uistinu jest prava osoba za nju.

"Stvorila sam svoju karijeru, no nikada nisam bila dobra u vezama. Sve je to bilo labavo. Zapravo, moraš biti jasan prema svemiru ili neće shvatiti što želiš... U trenutku kada sam počela napokon samu sebe shvaćati, kao i ono što radim loše, Vanov brat, kojeg sam poznavala dugo godina, došao je do mene i rekao mi da moram upoznati njegovog brata", ispričala je glumica. 

Halle Berry ima dvoje djece

Halle Berry je prije bila u braku s Davidom Justiceom, Ericom Benetom i Olivierom Martinezom, s kojim ima sina Macea Roberta, dok iz veze s Gabrielom Aubryjem ima kćer Nahlu Arielu. 

U intervjuu se dotakla i svojih godina: "Godine su samo brojke zalijepljene na nas od rođenja. Kao žene to nas definira puno više nego muškarce i ponekad nas to može oslabiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.