Hana Huljić objavila novu fotku iz studija i pokazala poveći trudnički trbuh

Foto: Instagram

Hana Huljić na Instagramu je objavila novu fotografiju iz studija. 

Nosila je uske hlače i majicu preko koje je stavila kratku košulju pa je njezin trudnički trbuh došao u prvi plan. Objavu je, između ostalih, lajkala i splitska pjevačica Jelena Rozga.

Hana je nedavno na Insta storyju objavila još jednu fotografiju u ovoj modnoj kombinaciji. Na fotografiji se vidi kako svira klavir. "Radovi u tijeku", napisala je Hana i označila glazbenog producenta Hrvoja Domazeta.

Hana i Petar čekaju drugo dijete

Podsjećamo, Hana Huljić i njezin suprug Petar Grašo čekaju drugo dijete. Vijest su otkrili u travnju ove godine, a pjevač je kasnije rekao kako im nakon kćeri sada stiže sin.

Ime za sina već imaju. "Imamo, ali zadržat ćemo ga za sebe. Iako sve saznate o tom potom, pa ćete i to", rekla je Hana za In magazin

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se u veljači 2022. u Splitu. Iste godine dobili su kćer Albu. "Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život", rekao je pjevač jednom prilikom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.