Hana Rodić tvrdi da je zovu s nepoznatog broja: "Draga, znam da si ti, prestani"

Foto: Instagram

HANA RODIĆ, koja se proslavila sudjelovanjem u showu Gospodin Savršeni, odgovarala je na pitanja pratitelja na Instagramu. U jednoj Instagram priči otkrila je kako je netko zove na mobitel s nepoznatog broja, a čini se da zna i tko je u pitanju.

"Draga, prestani me zvati preko nepoznatog broja. Znam da si ti, ali ne znam je li tvoj dragi bivši prenio", napisala je Hana uz emotikon koji plače od smijeha. 

"Nikad ne diram prva, ali kada krenem...", dodala je. 

Njeni pratitelji su zaključili da svaki put kad Hana odgovara na njihova pitanja, to onda rade i drugi. 

"Po dobrom starom običaju. To je već rutinski. Previše slučajnosti da bi bile slučajnosti", napisala je Hana. 

U isto vrijeme kad je Hana pisala da je netko zove sa skrivenog broja, Claudia Lucia Pioch objavila je kako joj netko stalno šalje poruke s lažnog Instagram profila.

"Svaki put kad obrišem neki lažni račun, novi mi pošalje zahtjev i kaže mi kako želi istinu. Imate ideju tko bi mogao biti? Pitam za prijatelja", napisala je Claudia. 

Zatim je objavila kako će i ona odgovarati na pitanja pratitelja. Jedan ju je upitao što misli o ljudima koji tvrde da su izumili pitanja i odgovore na Instagramu.

"Pitam ih jesu li oduvijek glupi ili samo kad su posebne prigode", odgovorila je Claudia.

Claudia je bila u vezi s Goranom Jurencem nakon što su on i Hana prekinuli. Šuškalo se kako su Goran i Claudia prekinuli, ali oni se još nisu o tome oglasili. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.