Haris Džinović: Razveo se Ben Affleck dva puta, što ne bih i ja

Foto: Antonio Ahel/PIXSELL

Haris Džinović je prisustvovao zakazanom ročištu s bivšom suprugom Melinom oko podijele imovine, a za Blic se osvrnuo na razvod, no sudski postupak nije želio komentirati. 

>>Haris Džinović progovorio o razlozima kraha braka: Prevareni muž zadnji sazna

"Na tu temu ne odgovaram ništa. Ovo je jedno procesno ročište povodom razvoda braka. Razveo se Ben Affleck dva puta, što ne bih ja", rekao je pjevač. Na pitanje planira li se ponovno ženiti, odgovorio je: "Ne vjerujem. Ne znam zašto bih. Razvodi pljušte sa svih strana. Totalno je bez veze, sve to može biti lagano. Takvo je vrijeme, tako ljudi žele... Ali ne kopam po tuđim stvarima i svoje stavljam pod prljav veš."

Upitali su ga i je li ponovno zaljubljen. "Ma, kakvi. Taman posla da se ja u ovim godinama zaljubljujem", rekao je kratko Haris.

U ožujku se razveo od Meline

Podsjećamo, Haris se u ožujku razveo od supruge Meline, s kojom ima dvoje djece. 

"Jako sam razočaran time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na obitelj, a obitelj je svetinja. Ovdje je obitelj rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprinio razbijanju obitelji. Nije mi žao novca, žao mi je nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje", rekao je pjevač nakon razvoda.

"Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unatrag. Nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi skaču", govorio je još, a zbog svojeg neumornog spominjanja razvoda u javnosti, postao je i mem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.