Harrison Ford je prije Hollywooda bio kuhar: Otpustili su me jer sam si odrezao prst

Foto: EPA

Poznati američki glumac Harrison Ford je tijekom gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live ispričao da je nekoć bio kuhar. Objasnio je da je radio u profesionalnoj kuhinji "relativno kratko vrijeme, dok ga nisu otpustili". U anegdoti koju je podijelio s voditeljem Kimmelom otkrio je što ga je dovelo do otkaza.

"Moj prvi posao bio je kuhanje u bolnici. Ne znam što sam im rekao, ali dali su mi nož i hrpu mrkvi, a ja sam si odrezao dio prsta ubrzo nakon toga", prisjetio se glumac te dodao: "Srećom, odjel za šivanje prstiju bio je niže u hodniku, a odmah nakon toga su me otpustili jer sam lagao da znam kuhati."

Prisjetio se i još jednog posla koji je radio. "Bio sam kuhar na jahti koja je bila u vlasništvu tada najmlađeg predsjednika banke u Chicagu. Bio je to fin dečko, ali nije znao puno o kuhanju", rekao je pa se našalio: "Ali on je bio nasljednik tvornice za pakiranje mesa Swift, tako da sam samo morao kupiti skupu govedinu."

Nedavno je zabrinuo fanove

U kolovozu je holivudski glumac zabrinuo i rastužio svoje fanove. Pojavio se na Disneyjevom D23 Expou, gdje mu je dodijeljena nagrada Disneyjeve legende za njegove legendarne uloge Han Sola u Ratovima zvijezda te Indiane Jonesa.

82-godišnji glumac je u sklopu ceremonije ostavio otiske svojih ruku u cementu, no prije toga trebao se potpisati, a mnogi su primijetili kako je pridržavao desnu ruku lijevom kako bi se mogao potpisati. 

"Čestitam mu, ali srce mi se slama vidjeti ga tako slabašnog", "Je li još netko zabrinut poput mene što jednom rukom može više stisnuti nego drugom?" i "Teško mi je gledati kako moj omiljeni glumac stari", bili su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.