Harry Styles se oprostio od Paynea: Shrvan sam, Liam je obožavao usrećivati druge

Foto: Profimedia

Nakon službene objave One Directiona te emotivnih oproštaja Zayna Malika i Louisa Tomlinsona, oglasio se i Harry Styles u vezi smrti njihovog kolege Liama Paynea. Na Instagramu je podijelio Liamovu fotografiju i emotivan opis.

Styles: Zauvijek će mi nedostajati

Styles je rekao da mu je bila čast biti uz Paynea. "Uistinu sam shrvan Liamovom smrću", započeo je objavu.

"Njegova najveća radost bila je usrećivati ​​druge ljude i bila je čast biti uz njega dok je to radio. Liam je živio otvoreno, pokazivao je emocije, imao je zaraznu energiju. Bio je draga osoba, pun podrške i nevjerojatne ljubavi. Godine koje smo proveli zajedno zauvijek će ostati među najdragocjenijim godinama mog života. Zauvijek će mi nedostajati", napisao je Harry.

"Srce mi se slama zbog Karen, Geoffa, Nicole i Ruth, njegovog sina Beara i svih onih diljem svijeta koji su ga poznavali i voljeli, kao što sam i ja", zaključio je.

U zajedničkoj izjavi dečki iz benda rekli su da su potpuno shrvani. 

"U dogledno vrijeme, kada budemo mogli, reći ćemo više. Sad ćemo uzeti malo vremena da tugujemo i prebolimo gubitak svog brata, kojeg smo neizmjerno voljeli. Sjećanja na njega će zauvijek biti dragocjena. Naše misli su s njegovom obitelji, prijateljima i obožavateljima koji su ga, poput nas, voljeli. Nedostajat će nam jako. Volimo te, Liame", napisali su.

"Izgubio sam brata"

Louis je u svojoj izjavi Liama opisao kao svog brata.

"Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali jučer sam izgubio brata. Liam je bio netko na koga sam se svakodnevno ugledao, tako pozitivan, duhovit i ljubazan. Upoznao sam Liama kad je imao 16, a ja 18 godina, odmah me zadivio njegov glas, ali što je još važnije, s vremenom sam imao priliku upoznati brata kojeg sam cijeli život želio.

Liam je bio nevjerojatan tekstopisac s odličnim osjećajem za melodiju, često smo razgovarali o tome da se vratimo u studio i pokušamo ponovo stvoriti kemiju u pisanju pjesama koju smo izgradili dok smo bili u bendu. I da, po mom mišljenju, Liam je bio najvažniji dio One Directiona. Njegovo iskustvo od malih nogu, njegov savršen sluh, njegova scenska prisutnost, njegov dar za pisanje. Popis se nastavlja. Hvala ti što si nas oblikovao, Liame", napisao je, između ostalog, Louis.

Podsjećamo, britanski pjevač umro je u Buenos Airesu. Pronađen je mrtav ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.