Hauserov brat o izjavi da je Zagreb postao šabački vašar: Nema to veze s nacijama

Foto: Instagram/Facebook

MIRON HAUSER, glazbenik i brat violončelista Stjepana Hausera, podignuo je prašinu svojom izjavom u kojoj je komentirao Kafansko veče, party koji je prošlog četvrtka održan u Areni Zagreb na kojem su nastupile najveće folk zvijezde.  

Podsjetimo, tada je izjavio da je Zagreb postao "ne kafana, nego šator u Brčkom ili nešto takvo", pa u podužoj objavi, između ostalog, napisao: "Sad ja imam pitanje za te koji su mene pitali, ono slavno pitanje, gdje si bio '91.? Gdje ste vi sada? Gdje su vam djeca? Što slušaju? S kim se druže? Za koga glasaju? Gdje ste, veliki 'rvati, dok vam glavni grad postaje šabački vašar?" 

"Palača postaje cirkus" 

Nedavno se ponovno o toj temi oglasio na Facebooku objavivši fotografiju na kojoj je ispisana turska poslovica koja glasi: "Kada se klaun useli u palaču, on ne postaje kralj. Palača postaje cirkus."

Za sve one koji su potpuno krivo shvatili moj post! On nema nikakve veze s politikom, nacijama, vjerama ni rasama! Smrt AMATERIZMU!

Posted by Miron Hauser on Saturday, 30 December 2023

"Za sve one koji su potpuno krivo shvatili moj post! On nema nikakve veze s politikom, nacijama, vjerama ni rasama! Smrt amaterizmu!", napisao je ispod objave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.