Hawk tuah cura dala prvi intervju: Dobila sam odurnu ponudu, tati je ovo urnebes

Screenshot: Twitter

Hailey Welch, poznatija kao hawk tuah djevojka, gostovala je u Plan Bri podcastu te prekinula šutnju i prvi put javno progovorila o slavi i privatnom životu, kao i o svim glasinama koje kruže.

Nikada nije bila učiteljica

Prvo je istaknula da većina priča koje su se pojavile o njoj nije istinita. Rekla je da nikada nije bila učiteljica te da nije otpuštena sa svog posla zbog viralnog videa, kako se pričalo. Poručila je da ima samo 21 godinu i da nema dovoljno godina da bi bila učiteljica.

Pričalo se da joj je tata svećenik i da je bio uznemiren zbog videa, što je isto tako demantirala. Poručila je da je njezinim roditeljima cijela ova situacija "urnebesna jer znaju da ima nefiltriran smisao za humor".

Dobila ponudu da pljune u staklenku

Hailey je ispričala da je bila šokirana kada su je ljudi pokušavali pronaći na internetu te je priznala da u početku nije željela da je pronađu. Međutim, kada su obožavatelji počeli uzimati njezine fotografije s društvenih mreža njezinih prijatelja i stvarati lažne stranice, odlučila je istupiti. "Malo je jezivo vidjeti svoje lice na računu koji ti ne pripada", rekla je.

Ispričala je da dobila ponudu da pljune u staklenku za 600 dolara. Iako je razmatrala ponudu, na kraju ju je odbila jer ju je smatrala "odvratnom".

Tko je ona?

Djevojka je postala viralna senzacija zbog svog odgovora na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a, na kojem kreatori društvenih mreža postavljaju pitanja slučajnim prolaznicima na ulicama. Tako su zaustavili i nju.

Influencer je nju i njezinu prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?" Djevojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!", a potom pozdravila svog dečka. Inače, hawk tuah je onomatopeja za zvuk pljuvanja.

Bila gost iznenađenja na koncertu

Hawk tuah cura pojavila se kao gost na koncertu američke country zvijezde Zachyja Bryana.

@zachbryanarchive HAWK TUAHHH #ZachBryan ♬ original sound - Zach Bryan Archive

Pojavila se tijekom izvedbe pjesme Revival i viknula "hawk tuah", što je izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama. "Radimo pogrešne ljude slavnima", "Ok, službeno sam završio s internetom, ali i sa svijetom", "Dosta mi je ovih gluposti", "Stvari su otišle predaleko na ovom svijetu", "Društvene mreže će nas uništiti", samo su neki od komentara ispod snimki njenog nastupa na koncertu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.