Hawk tuah cura: Nakon viralnog videa tjedan dana me bilo sram izaći iz kuće

Foto: Instagram

Hawk tuah cura Haliey Welch (21) otkrila je da joj je bilo neugodno nakon viralnog videa. Za Page Six govorila je o svojoj iznenadnoj slavi te je priznala da ju je bilo sram izaći iz kuće ili otići na posao.

"Kad je objavljen video mislila sam 'ma to je samo jedan video, što god'. Ali taj se video proširio, što mi nije najbolje sjelo u početku. Prijateljica i ja nismo dobro podnijele slavu tog prvog tjedna. Bilo mi je neugodno izaći iz kuće, otići na posao...

Nakon toga sam počela razmišljati i shvatila da se time ne trebam opterećivati. Stalno se objavljivao i iskakao taj video. Nakon toga angažirala sam odvjetnika. Mislila sam da nije pošteno što svi zarađuju na tim videima", rekla je Haliey. 

Želi pomoći životinjama i beskućnicima

Svoj rodni gradić u Tennesseeju, kaže, ne želi napustiti, a odlučila je da svoju slavu želi iskoristiti u dobre svrhe. Suradnje s brendovima iskoristit će kako bi pomogla lokalnim skloništima, beskućnicima i veteranima. "Još uvijek planiramo. Želim raditi više dobrotvornog rada", rekla je. 

@pagesix

Hailey Welch a.k.a. "Hawk Tuah Girl" went from living in a town of barely 800 people to having millions of followers overnight. Yet throughout the whirlwind experience, she's looking to make a positive impact beyond what made her famous. Check out the full interview at the link in our bio.

♬ original sound - Pagesix | Celebrity Gossip

Nedavno je organizirala i party u New Yorku, a ulaznice su koštale 45 eura. Zarađenim novcem od ulaznica tvrdila je da će kupiti pizze koje će podijeliti beskućnicima.

Tko je hawk tuah cura?

Ako nekim čudom niste čuli za hawk tuah curu, Welch je postala viralna senzacija zbog svog odgovora na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a, na kojem kreatori društvenih mreža postavljaju pitanja slučajnim prolaznicima.

Influencer je nju i njezinu prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?" Djevojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!" a potom pozdravila svog dečka. Inače, hawk tuah je onomatopeja za zvuk pljuvanja.

>> Sve što trebate znati o hawk tuah curi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.