Hawk tuah cura se boji da je ne otmu: "Mala sam i ne mogu se obraniti"

Foto: Instagram

Haliey Welch, poznatija kao hawk tuah cura, ispričala je čega se najviše boji nakon novostečene slave te se prisjetila nedavnog incidenta u Walmartu koji ju je uplašio, piše Unilad. Istaknula je da se "jako boji" kada je sama u javnosti.

"Paranoična sam da me ne otmu ili tako nešto. Vrlo sam paranoična zbog toga. I mala sam, tako da se ne mogu obraniti od velikih ljudi", poručila je Haliey.

Incident u Walmartu

Ispričala je da ju je prije nekoliko tjedana uplašila situacija kad joj je prišao nepoznati muškarac i rekao joj da je poznaje, što je ona negirala, ali on ju je nastavio uvjeravati da se znaju.

Nedavno je Haliey za TMZ ispričala što je najčešće traže preko Instagram DM-ova. Tvrdi da joj se najčešće javljaju muškarci koji od nje traže fotke stopala. Rekla je da su poruke poprilično "jezive" te je poručila da nije zainteresirana za prodaju fotografija stopala.

Podsjetimo, Haliey je djevojka iz malog gradića u Tennesseeju, koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.