Hawk tuah cura otkrila da joj je majka ovisnica o drogi

Screenshot: Instagram

Haliey Welch (21), poznatija kao hawk tuah cura, progovorila je o svojoj obitelji. Gostovala je u podcastu Whitney Cummings, Good For You, te otkrila da joj je majka ovisnica o drogi.

Sve je započelo kada je u intervjuu otkrila da joj je već duže vrijeme simpatija poznati komičar Matt Rife. Voditeljica podcasta je Mattova prijateljica, koja ga je odmah zatim nazvala. Kratko su razgovarali, nakon čega ju je Matt upitao kako joj je mama. "Moja mama je ovisnica o cracku, ne želiš je znati", poručila je Haliey. Haliey je i u ranijim intervjuima otkrila da je živjela s bakom.

Rife ju je zatim pozvao na jednu od svojih predstava koju će imati u Nashvilleu. "Ja sam u Nashvilleu 24. kolovoza u Bridgestone Areni, želiš li doći?" upitao ju je, na što je Haliey odmah pristala.

Naglo doživjela slavu

Podsjetimo, Haliey je djevojka iz malog gradića u Tennesseeju koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet.

Zbog svoje iznenadne slave Haliey je nedavno istaknula da se "jako boji" kada je sama u javnosti. "Paranoična sam da me ne otmu ili tako nešto. Vrlo sam paranoična zbog toga. I mala sam tako da se ne mogu obraniti od velikih ljudi", poručila je Haliey. Požalila se da joj se jako često javljaju muškarci koji od nje traže fotke stopala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.