Hawk tuah cura otkrila: Odbila sam repera koji me pozvao na spoj

Screenshot: Instagram

HALIEY Welch, poznatija kao hawk tuah cura, u nedavnom je intervjuu za TMZ otkrila kako je odbila repera Yung Gravyja nakon što ju je pozvao na spoj. Djevojka koja je postala viralna senzacija ispričala je kako ju je reper kontaktirao na društvenim mrežama te pozvao na spoj. 

"Htio me izvesti na spoj, a ja sam rekla da nisam za to", ispričala je, a fanovi su na X-u komentirali njezinu izjavu. "Kad te odbije hawk tuah djevojka, to je tako neugodno, omg", "WOW, stvarno nevjerojatno, da ti se reper javio na društvenoj mreži" i "Lol, to je ludo", neki su od komentara. 

Snimka koja ju je proslavila 

Podsjetimo, Haliey je djevojka iz malog gradića u Tennesseeju koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet.  

Otkad je taj video postao viralan, skrivala se od javnosti i odbijala davati izjave, no istovremeno je lansirala liniju kapa, a zatim se pojavila kao gost na koncertu američke country zvijezde Zachyja Bryana. Zbog svoje iznenadne slave Haliey je nedavno istaknula da se "jako boji" kada je sama u javnosti te se požalila kako joj muškarci šalju jezive poruke

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.