Hefnerova bivša: Nisam smjela biti ni bolesna, bojala sam se da će me zamijeniti

Foto: Instagram

Život u vili Hugha Hefnera nije bio onakav kakav se predstavljao u javnosti, tvrdi jedna od bivših Hefnerovih djevojaka, piše Mirror. Holly Madison, koja je s Hefnerom izlazila sedam godina, ispričala je sve o životu unutar vile u svom podcastu Girls Next Level.

"Živjela sam u strahu"

Holly (43) tvrdi da nikad nije smjela uzeti bolovanje iz straha da će biti zamijenjena. "Dijelila sam sobu s Hefom i nikad se nisam osjećala kao da mogu. Nekoliko puta sam bila na operaciji pa nisam mogla izaći. Živjela sam u strahu od svoje zamjene, odnosno, da će Hef dovesti neku drugu djevojku koja će biti moja zamjena", rekla je i dodala da je Hefner čak dva puta doveo novu djevojku u kuću iza njenih leđa, dok ona nije mogla izaći s njim pred javnost, piše Mirror.

Ispričala je da je tijekom oporavka od operacije ili bolesti bila prisiljena ostati u nekoj slobodnoj spavaćoj sobi, dok bi ostale novopridošle djevojke bile u njenoj sobi, s njenim stvarima.

Loši životni uvjeti

Osim Holly, svoje iskustvo iz Playboyeve vile ranije je ispričala i Izabella St. James. "Svaka spavaća soba imala je neusklađene, nasumične komade namještaja. Kao da je netko otišao u dobrotvornu trgovinu rabljenih stvari i kupio osnovne stvari za svaku sobu. Madraci na našim krevetima bili su odvratni, stari, izlizani i zamrljani. Plahte također nisu bile u najboljem stanju", ispričala je Izabella.

Izabella je također tvrdila da je dvorac učestalo smrdio zbog Archieja, kućnog psa, koji je obavljao nuždu po zastorima u hodniku.

Holly je počela izlaziti s Hefnerom dok je imala 21 godinu, nakon što ju je njegov liječnik pozvao na jednu od zabava u Playboy Mansionu. U dokumentarcu Secrets of Playboy, priznala je da ju je u kuću privukla činjenica da će "stalno biti u centru pažnje". Unatoč tome što je Hefner, koji je tada bio u srednjim pedesetima, nije fizički privlačio, priznala je da ga je "smatrala vrlo šarmantnim".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.