Hefnerova udovica: DiCaprio je novi Hef. S ovom slavnom pjevačicom se spetljao u vili

Foto: Instagram/EPA

Osnivač Playboy carstva Hugh Hefner bio je poznat po svojim vezama s mnogo mlađim ženama, a sada je njegova udovica Crystal Hefner rekla kako je holivudski glumac Leonardo DiCaprio "novi Hef". 

DiCaprio, koji ove godine puni 50 godina, trenutno je u vezi s 25-godišnjim modelom Vittorijom Ceretti. Prije nje viđao se također s 20-godišnjakinjama. Crystal je u novoj epizodi podcasta Carrie & Tommy na Hit Networku otkrila što misli o njegovom izboru djevojaka. 

Kaže da su se DiCaprio i Rihanna spetljali u vili

"Leo DiCaprio se pretvara u novog Hefa. Djevojke su mu sve mlađe i mlađe. Mislim da to loše izgleda", rekla je. Prisjetila se i kada je srela DiCaprija u Hefnerovoj vili. Tvrdi da se Leo te noći spetljao s Rihannom, dok je ona bila u svojim 20-ima. 

"Sjećam se kako su se Leonardo DiCaprio i Rihanna spetljali jedne večeri. Sjećam se da sam pomislila: 'To je pametno, budite jedno s drugim, nećemo nikome reći'", rekla je.

Otkrila je i tko je još redovito dolazio u Hefnerovu vilu. "Sjećam se da je Jack Nicholson tamo često dolazio, kao i nasumične slavne osobe kao što su Pauly Shore, Corey Feldman... Drugi su dolazili s vremena na vrijeme provjeriti čega ima, primjerice Justin Bieber, Kylie Jenner... Došli su samo provjeriti i razumijem njihovu znatiželju", kaže.

U memoarima progovorila o odnosu s Hefom

Crystal je imala samo 21 godinu kada je pozvana da ostane u Playboyevoj vili u listopadu 2008. Ona i Hugh nekoliko mjeseci kasnije uplovili su u vezu i vjenčali se 2012. godine. Par je ostao u braku sve do Hughove smrti u 91. godini 2017.

Gledajući unazad, bivša Playboyeva zečica shvatila je da nikad nije bila zaljubljena u Hugha. "Činilo se kao svijet uspjeha i fantazije, ali moraš spavati s 80-godišnjakom. Postoji cijena. Sve ima cijenu", izjavila je za People.

Crystal je u svojim memoarima Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself govorila o svom odnosu s Hefnerom. Tamo je otkrila da Hugh zapravo "nije bio dobar u krevetu". 

"Činilo se da je manje upućen u seks od nekih tinejdžera s kojima sam bila prije mnogo godina. Bilo mi je jasno da Hef nikada u svom životu nije odvojio trenutak da smisli kako ugoditi nekom drugom", piše ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.