Heidi Klum objavila video u tigrastom bikiniju s prorezima: "Vrijeme je za plažu"

Screenshot: Instagram

Manekenka Heidi Klum obradovala je pratitelje novim videom na svom Instagram profilu. Trenutno uživa sa suprugom Tomom Kaulitzom na jednoj egzotičnoj lokaciji, a sa svojim pratiteljima često dijeli privatne fotografije i snimke. 

"Vrijeme je za plažu", poručila je. Odjenula je bikini s tigrastim uzorkom koji je na sebi imao brojne proreze pa je manekenka napisala da ne zna kako će njezin preplanuli ten kasnije izgledati. Kasnije je objavila još jedan video u kojem je zaplivala bez gornjeg dijela kupaćeg i rekla kako se osjeća slobodno.

"Volim zdravu hranu"

Istaknula je i svoju vitku liniju koju održava zdravom prehranom i redovitim vježbanjem. "Pokušavam jesti jako zdravo. Jedem oko 06:00 ili 06:30 sati, imamo domaću hranu, znati što jedete je jako bitno. Volim zdravu hranu. Volim biti fit i osjećati se isto tako", rekla je 2021. godine za Body and Soul.

Supružnici su nedavno proslavili godišnjicu braka

Podsjećamo, nedavno su Heidi i Tom proslavili godišnjicu braka. Objavila je video u kojem se vidi kako leži na suprugu dok na sebi ima samo donji dio kupaćeg, a gole grudi je prekrila rukama. U jednom trenutku vidjela joj se bradavica, no njoj to nije smetalo.

"Slavimo našu ljubav danas i svaki dan", poručila je ova 51-godišnjakinja. Supružnici su potom objavili i zajedničke fotografije. "Nisam mogla tražiti boljeg. Volim te Tom", pisalo je ispod objave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.