"Ovo je neprikladno": Heidi Klum pozirala s kćeri u kampanji za donje rublje

Foto: Instagram

BIVŠA manekenka Heidi Klum pohvalila se na Instagramu fotkama u kojima pozira sa svojom kćeri Leni u kampanji za donje rublje, a njezina objava izazvala je burne reakcije. 51-godišnja Heidi i njezina 20-godišnja kći pozirale su zajedno u čipkastom donjem rublju, a Heidi je otkrila da su uživale u snimanju. 

"Leni i ja smo se toliko zabavile snimajući ovo. Nađite nas na billboardima diljem Njemačke i na TV-u", poručila je uz objavu koju je podijelila i njezina kći. U sklopu objave je i snimka na kojoj Heidi dira gaćice svoje kćeri i snima je dok ona pozira u donjem rublju. Objava je izazvala brojne negativne reakcije. 

"Ovo je neprikladno" 

"Prilično je čudno da ovo radiš sa svojom mamom", "Čudno je da ti mama dira gaćice", "Ovo je neprikladno", "Izgleda kao početak 18+ filma", "Da, nema boljeg nego pozirati polugola sa svojom majkom", "Ma, tata i ja stalno to radimo, samo u boksericama", neki su od komentara ispod objave. 

Inače, Heidi i Leni snimile su nekoliko sličnih kampanja za isti brend tijekom posljednjih godina. Heidina kći zakoračila je u svijet manekenstva u dobi od 16 godina kad je snimila editorijal za njemačko izdanje Voguea, a slavna manekenka došla je s njom na snimanje u znak podrške. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.