Helen Mirren prisjetila se Kurta Cobaina: Šteta što nikad nije doživio internet i GPS

Foto/Screenshot: EPA/YouTube

Slavna oskarovka Helen Mirren (79) u podcastu Brave New World prisjetila se frontmena Nirvane Kurta Cobaina. Naime, rekla je da joj je žao što on nije poživio dovoljno dugo da bi mogao doživjeti uzbudljive inovacije, kao što je, primjerice, praćenje svoje lokacije na svom mobitelu.

“Uvijek kažem da je tako tužno što je Kurt Cobain umro tad kad je umro”, rekla je i dodala: "On nikada nije vidio GPS, a meni je jedna od najboljih stvari gledati moju malu plavu točkicu kako hoda ulicom. Jednostavno to smatram potpuno čarobnim i nevjerojatnim", prenosi The Guardian.

Također, otkrila je da sebe smatra sretnicom što je živjela dovoljno dugo da svjedoči dramatičnom tehnološkom napretku. No, rekla je i da je "zahvalna jer pripada generaciji koja je upoznala svijet prije tehnologije".

I ranije ga je često spominjala

Helen Mirren je često spominjala frontmena Nirvane i ranije, pogotovo kada bi se dotaknula teme tehnologije ili starenja. U razgovoru sa slavnom voditeljicom Oprah Winfrey 2014. godine izjavila je: "Pogledajte samo Kurta Cobaina - jedva da je i doživio računala. Sve te digitalne stvari koje nam se događaju tako su uzbudljive. Baš sam znatiželjna oko toga što će sljedeće izumiti."

"Umro je, a nije upoznao internet"

Nakon toga je u intervjuu za Cosmopolitan rekla: "Baš sam neki dan razmišljala o Kurtu Cobainu, koji je umro a da nije ni upoznao internet i njegove mogućnosti. To me baš osupnulo."

U razgovoru s Daily Mailom iz 2016. također ju je brinula ista stvar.

"Da sam ja umrla s 27 godina, kao što je Kurt Cobain umro 1994., nikada ne bih saznala za internet. Nevjerojatne stvari događaju se cijelo vrijeme i jedva čekam vidjeti što nam sljedeće dolazi", rekla je tada, prenosi The Guardian.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.