Hiljson Mandela: Imam djevojku, ali ne bih puno o tome

Foto: Instagram

Hiljson Mandela je na Anteni Zagreb progovorio o svom ljubavnom statusu. Najpoznatiji domaći traper ne govori često o privatnom životu, no na pitanje slušateljice je li zauzet iskreno je odgovorio.

"Imam djevojku. Sretan sam, ali ne bih puno o tome...", rekao je. Dobio je i pitanje o najvećim partibrejkerima na sceni. "Ja sam najveći partibrejker. Nakon koncerata uvijek idem prvi doma", rekao je.

"U slobodno vrijeme razmišljam o tome što ću novo raditi. Mislim da je važno posvetiti se tome gdje se želiš usmjeriti. Trebaš biti 100% u tome. Naravno, to nije garancija da će sve uspjeti, ali... Nekako se dešavaju čuda ako čovjek stvarno da sve od sebe", rekao je.

"Ne zamaram se društvenim mrežama"

Hejterski komentari ga, kaže, ne diraju. "Ne zamaram se društvenim mrežama. S jedne strane mogu ti pomoći da se povežeš s publikom, a s druge možeš lako postati žrtva kritika", misli.

@index.hr PAPRENI KOMENTARI: KUKU$ odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️#kukus #indexhr #paprenikomentari #hiljsonmandela #gocarip #isomiki #fyp #foryou #foryoupage #viraltiktok #balkantiktok ♬ original sound - Index.hr

Hiljson priprema svoj najveći samostalni koncert dosad u zagrebačkom Boćarskom domu 5. listopada, koji je rasprodan. "Pripremamo puno iznenađenja i posebnih trenutaka, jedva čekam da svi dođu i da zajedno uživamo", najavio je.

Singlom Ankaran proveo je četiri tjedna na vrhu Billboard Croatia Songs liste. Ovaj uspjeh dočekao je dok je planinario na vrhu Velebita, a njegov posljednji hit, 7 ujutro, također se našao na top listi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.