Hit na TikToku: Samci traže ljubav u supermarketima pomoću - ananasa

Screenshot: TikTok

ZABORAVITE na Tinder i ostale aplikacije za upoznavanje jer u Španjolskoj se pojavio novi dating trend koji je zaludio generaciju Z i postao totalni hit na TikToku. Mladi Španjolci su počeli tražiti ljubav u supermarketu, i to uz malu pomoć ananasa, a evo o čemu se točno radi.  

Ljubav u supermarketu 

Samci u Španjolskoj počeli su odlaziti u lanac poznatog supermarketa u razdoblju između 19 i 20 sati, a pritom koriste tajni kodeks kako bi prepoznali potencijalne partnere. Oni koji traže partnera, stavljaju ananas naopako u svoja kolica za kupovinu kako bi pokazali da su dostupni i zatim kreću do odjela s vinima. 

@marinabarrial

Fue divertido JAJAJAJA

♬ sonido original - @clips_foryou1

Ako vide nekoga tko im se sviđa, svoje zanimanje pokazuju tako što udare kolicima u njihova, a zatim započnu razgovor. 

Čokoladice, ključevi i salata - nove dating šifre 

Osim šifre s ananasom, postoje i druge geste kojima se služe, poput dodavanja čokolade ili slatkiša kako bi poručili da traže dugoročnu vezu ili nešto ozbiljnije, dok u slučaju da traže nešto ležerno, trebaju dodati mahunarke ili zelenu salatu u kolica za kupovinu. 

@miss.andersen8 Testing in Copenhagen the new trend in Spain: flirting in supermarkets, important: buy a pineapple, called Ligoteo Mercadona🍍🤪🤣#mercadona #dansktiktok #danskhumor #danskfyp #expatlife #expats #flirtingmood ♬ sonido original - 🌹Miss.Andersen❤️‍🔥🇩🇰

Nošenje ključeva u ruci i zveckanje njima znak je da sudjeluju u novom dating ritualu, a ako netko stavi staklenku gazpacha (hladna juha od mješavine povrća, op.a.) u vaša kolica, to znači da se i vi njemu sviđate. 

"Imaš lijepi ananas" 

Novi dating trend u supermarketima postao je hit na TikToku i proširio se i drugim europskim zemljama, a ljudi pišu svoja iskustva.  

"Dva sata na odjelu vinom s mojim ananasom naopako i nitko nije došao i udario u moja kolica", požalila se jedna djevojka, dok se druga našalila: "Idem u 19 sati potražiti ljubav svog života u supermarketu."

@inaczejaletaksamo Co sądzicie o podrywie na ananasa w supermarkecie ? Próbowaliście już?🍍#dating #supermarket #pineapple #ananas #trend @piotrbartha @tosiakaliciak ♬ Elevator Music - Bohoman

"Imaš lijepi ananas", napisala je jedna žena uz snimku na kojoj njezin partner hoda s okrenutim ananasom u kolicima. 

@carolrud25 Thats a nice pineapple 🍍🤣🤣#pineapple #upsidedownpineapple #thinkshesfunny #hubbyhumor #funnyvideos #fypシ゚viral #store #groceryshopping #hubbywifey #marriagehumor #makesmelaugh #youreanidot #lovesme #funnyvideos ♬ original sound - Caroline 💋

Pomama za upoznavanjem u supermarketima toliko je velika da su u jednom supermarketu u Bilbau, na sjeveru Španjolske, morali pozvati policiju zbog velikog broja samaca koji su se pojavili ondje, a po dolasku policajaca gomila se razišla. 

U lancu supermarketa odlučili su iskoristiti viralni trend pa su poručili samcima: "Ananas na našim policama čeka da odeš na spoj." Trendu su se priključili i konkurentski lanci koji kupce također pozivaju na spojeve. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.