"Hladna i bez duše. Koristio je ChatGPT": Harryjeva posveta Liamu izazvala kritike

Foto: EPA

Pjevač Liam Payne preminuo je ovog tjedna u Buenos Airesu uslijed pada s trećeg kata. Nakon tragičnih vijesti na Instagramu su se oglasili svi bivši članovi benda One Direction. No mnogima se nije svidjela Harryjeva posveta Liamu.

"Ovo je objava bez duše"

@sebastiansototea Replying to @okra hands #greenscreen HARRY STYLES LIAM PAYNE STATEMENT IS GETTING ALOT OF BACKLASH DID HE USE CHATGPT? #harrystyles #liampayne #onedirection ♬ original sound - Sebastian Soto

Pišu da tekst nema dušu i da je jako hladan te da izgleda kao da ga je pisao ChatGPT. "Ovo je objava bez duše. Nema originalnih riječi. Izgleda kao da mu je menadžer rekao što da kaže", "Zayn i Louis su jedini imali iskrene objave! Nisam ništa osjetila dok sam ovo čitala. Harryjeva izjava je bila čisti copy paste", "Ovo izgleda kao da je ChatGPT pisao", "Bolje je ne objaviti ništa ako ćeš samo kopirati i zalijepiti neku generičku izjavu", samo su neki od komentara.

Harryjeva objava ima preko 17 milijuna pregleda na Instagramu.

Styles: Zauvijek će mi nedostajati

Styles je rekao da mu je bila čast biti uz Paynea. "Uistinu sam shrvan Liamovom smrću", započeo je objavu.

"Njegova najveća radost bila je usrećivati ​​druge ljude i bila je čast biti uz njega dok je to radio. Liam je živio otvoreno, pokazivao je emocije, imao je zaraznu energiju. Bio je draga osoba, pun podrške i nevjerojatne ljubavi. Godine koje smo proveli zajedno zauvijek će ostati među najdragocjenijim godinama mog života. Zauvijek će mi nedostajati", napisao je Harry.

"Srce mi se slama zbog Karen, Geoffa, Nicole i Ruth, njegovog sina Beara i svih onih diljem svijeta koji su ga poznavali i voljeli, kao što sam i ja", zaključio je.

"Nedostajat će nam jako"

U zajedničkoj izjavi dečki iz benda rekli su da su potpuno shrvani. 

"U dogledno vrijeme, kad budemo mogli, reći ćemo više. Sad ćemo uzeti malo vremena da tugujemo i prebolimo gubitak svog brata, kojeg smo neizmjerno voljeli. Sjećanja na njega će zauvijek biti dragocjena. Naše misli su s njegovom obitelji, prijateljima i obožavateljima koji su ga voljeli poput nas. Nedostajat će nam jako. Volimo te, Liame", napisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.