Hoće li Hulk Hogan ubiti svoju suprugu jer ga je ostavila zbog 19-godišnjaka?

ISFRUSTRIRAN zbog činjenice da ga je supruga Linda ostavila zbog mladića od samo 19 godina, bivša hrvačka zvijezda Hulk Hogan izrekao je poprilično neugodne komentare na njezin račun. "Mogao bih sve pretvoriti u mjesto zločina, baš kao što je to napravio O.J., i oboje ih dokrajčiti", komentirao je Hogan.

Hulk je posljednji saznao da se razvodi

"Zamislite da živite kilometar od svoje kuće u koju više ne možete ući, vozite se kvartom i vidite kako 19-godišnjak vozi vaš auto, a isto tako znate da isti taj dečko spava u vašem krevetu s vašom suprugom. Totalno razumijem O.J.-a", priznao je hrvač za magazin Rolling Stones. Pravog imena, Terry Bollea, odnosno Hulk Hogan je posljednji saznao da se razvodi nakon što mu je novinar u intervjuu pokazao Lindin zahtjev za razvod.


Podsjetimo, O.J. Simpson je bivši igrač američkog nogometa koji je bio optužen za ubojstvo svoje supruge Nicole Brown i njezinog dečka Ronalda Goldmana. Tijekom izuzetno medijsko popraćenog suđenja on je oslobođen za ubojstvo, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.