"Hodajuća ljekarna": Još jedna slavna osoba navodno je umiješana u Perryjevu smrt

Foto: Profimedia

Još jedna slavna osoba povezana je s istragom o smrti glumca Matthewa Perryja, a novi izvještaj govori o njihovoj zajedničkoj ovisnosti.

Istraga policije Los Angelesa o Perryjevom predoziranju ketaminom otkrila je umiješanost još jedne osobe, prenosi InTouch. Još uvijek neimenovana žena navodno je tvrdila da više ne koristi narkotike, ali je, prema izvoru, bila "hodajuća ljekarna." Navodno su se pojavile fotografije koje prikazuju nju i Perryja u ordinaciji liječnika koji mu je prepisivao ketamin.

Njih dvoje bi se međusobno upućivali svojim liječnicima kako bi nabavili drogu i često bi se povjeravali jedno drugom o svojim bitkama s ovisnosti, tvrdi izvor. Anonimna slavna žena druga je osoba koja je povezana s Perryjevom smrću nakon što je nedavno bivša supruga Charlieja Sheena Brooke Mueller pozvana na ispitivanje.

Podsjetimo, Perry je preminuo 28. listopada 2023., u svom domu u Los Angelesu. Imao je 54 godine. Kasnije je obdukcijom utvrđeno da je smrt glumca uzrokovana akutnim učincima ketamina i utapanjem, a obdukcija također napominje da nije bilo "nikakvih znakova traume ili sumnje na zlodjelo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.