Holland Taylor (81) i Sarah Paulson (49) zajedno došle na Emmyje, u vezi su od 2015.

Foto: Profimedia

Glumice Holland Taylor (81) i Sarah Paulson (49) zajedno su prošetale crvenim tepihom na dodjeli nagrada Emmy. S osmijehom su pozirale fotografima. 

Zvijezda Američke horor priče odjenula je plavu haljinu, a njezina partnerica, glumica iz Dva i pol muškarca, nosila je krem odijelo. 

Taylor je bila nominirana za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji za ulogu u The Morning Showu, ali je nagrada otišla u ruke Elizabeth Debicki za ulogu u Kruni. 

Ne žive zajedno

Ranije ove godine Paulson je otkrila da je tajna njihove trajne ljubavi život u odvojenim domovima. 

"Mi ne živimo zajedno. To je tajna. Holland i ja provodimo dosta vremena zajedno, ali ne živimo u istoj kući", rekla je Paulson. 

Paulson i Taylor upoznale su se 2005. godine, kada su obje bile gošće na jednoj večeri. U to vrijeme obje su bile u vezi. Deset godina kasnije počele su se pratiti na društvenim mrežama i Taylor se javila Paulson. Krajem 2015. godine njihova veza je potvrđena. 

Ne planiraju vjenčanje

Unatoč dugogodišnjoj vezi Taylor je u kolovozu rekla da se neće vjenčati. "Nikad nismo razgovarale o tome kao da nas to zanima", rekla je te naglasila da je zabrinuta zbog njihove razlike u godinama. 

"Stvari kroz koje ona prolazi, koje su emocionalno važne, ja sam prošla prije 30 ili 40 godina", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.