Hrgoviću je najveća podrška predivna Marinela: "Pogledajte kako je lijepa, anđeo je"

Foto: Jurica Galoic/Pixsell

FILIP HRGOVIĆ vratio se u Hrvatsku nakon što je poražen u borbi karijere protiv Daniela Duboisa, u meču za privremeni teškaški pojas po IBF-u. 31-godišnjem hrvatskom boksaču prvi poraz u profesionalnoj karijeri predstavlja težak udarac u lovu na vrh teške kategorije.

Njegova je najveća podrška supruga Marinela. Par očekuje svoje prvo dijete. Znaju se od malih nogu. Vjenčali su se 2019. godine u župi Svih Svetih u Sesvetama, odakle su oboje. Marinela je i sama sportašica i stoga jako dobro razumije sve što Hrgović prolazi.

"Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo"

Njen sport je odbojka, a paralelno je uz treninge studirala na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Marinela Filipa prati na gotovo svim natjecanjima. "Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo", izjavio je nakon jednog meča boksač o svojoj supruzi.

"Kad Filip uđe u ring, nije ga teško gledati jer je stvarno nadmoćniji i onda je sve lakše. Ali do tog dana to je užasno stresno, nema spavanja", rekla je jednom Marinela i otkrila da dan prije borbe ipak ne provode zajedno jer je to zabranjeno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.