HRT usred nezapamćene tragedije prikazivao emisiju o Kolindi

Foto: Renato Branđolica za HRT

IAKO se Petrinja i okolica tresu i u ovom trenutku, HRT je prekinuo izvještavanje o jednoj od najvećih tragedija koje su pogodile Hrvatsku.

Na prvom programu nacionalne televizije u udarnom se terminu emitirala emisija posvećena Kolindi Grabar-Kitarović. 

Kolinda je gostovala u emisiji U svom filmu urednice Tončice Čeljuske. Emisija je snimljena unaprijed, a na nacionalnoj televiziji odlučili su je na Prvom programu emitirati u prime timeu, bez obzira na trenutnu kriznu situaciju. 

Od toga da su u dvadesetak sekundi potresa izgubljeni životi te da ljudi noćas nemaju gdje spavati HRT-u je važnije pustiti snimku bivše predsjednice kako rezimira godinu iza sebe i govori na koji se način nosi s novim okolnostima, ali i što očekuje od svog članstva u Međunarodnom olimpijskom odboru. 

Čak ih tijekom dana ni opis emisije koju je dala voditeljica Čeljuska nije odvratio od emitiranja ove emisije.

"Bivša predsjednica je bila izuzetno dobro raspoložena i zanimljiva, podijelila je neke svoje nikad ispričane uspomene, no najviše od svega me je dojmio njen pozitivan odnos prema onome što je radila, ali i onome što je očekuje. Ni u jednom trenutku nije ostavila dojam osobe koja za nečim žali, već naprotiv! Nakon svega, sigurna sam da nju najbolje tek čeka i da ćemo itekako pratiti njenu karijeru i ubuduće", rekla je ranije Čeljuska.

O potresu se Kolinda oglasila ranije danas putem Twittera, gdje je izrazila sućut obiteljima stradalih te je pozvala na solidarnost. 

"Obiteljima stradalih u ovom razornom potresu izražavam svoju iskrenu sućut. Srce našeg naroda u najtežim situacijama uvijek je najveće. Solidarnost i snaga međusobnog pomaganja u ovim su trenucima najvažniji. Petrinjo i Banovino, svi smo uz tebe", poručila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.