HRT-ova voditeljica odlazi u mirovinu nakon 36 godina rada na toj televiziji

Foto: Luka Stanzl/Robert Anić/PIXSELL

Emisija Dobro jutro, Hrvatska emitira se na HRT-u od 1992. godine. Jedna od prvih voditeljica i urednica te emisije bila je Daria Marjanović, koja sada odlazi u mirovinu.

Od 1988. radila je na HRT-u

Ekipa iz Dobro jutro, Hrvatska joj je povodom odlaska u mirovinu posvetila emotivnu objavu. Objavili su video u kojemu Daria govori o samim počecima te emisije.

"Naša Daria Marjanović nakon punih 36 godina na HTV-u odlazi u mirovinu. S dragom kolegicom prisjetili smo se početaka Dobrog jutra, nastanka pjesme na špici, neprežaljenog Joška Martinovića, a dugogodišnji kolega Meštar na svoj se način oprostio… Hvala joj na svemu, želimo joj puno uspjeha u umirovljeničkim danima, a već znamo da mirovati neće…", napisali su.

Daria se na HRT-u zaposlila 1988. kao novinarka, a potom i urednica u Zagrebačkoj panorami. Prvu emisiju dobila je 1990., a dvije godine kasnije pokrenuta je emisija Dobro jutro, Hrvatska. Radila je i na brojnim drugim projektima HRT-a, a od 2013. do 2016. bila je glavna urednica Glasa Hrvatske, međunarodnoga programa Hrvatskoga radija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.