Hrvatski brend mirisnih medaljona Lykke uz Black Friday popuste priprema iznenađenje

Foto: Press

Lykke, hrvatski brend koji osvaja srca diljem svijeta svojim jedinstvenim mirisnim medaljonima, najavljuje ekskluzivni Black Friday popust 24. studenog. Ovo je jedinstvena prilika ljubiteljima Lykke nakita da osjete čaroliju personalizacije i kvalitete jer Lykke popust traje samo 24 sata, a počinje u ponoć s 23. na 24. studenog.

Mirisni medaljoni bit će na 20% popusta, a mini medaljoni bit će sniženi za 10%. Black Friday sniženje odnosi se na asortiman s webshopa, a oni koji vole iskustvo kupovine uživo, moći će po posebnim cijenama kupiti nakit i u Lykke trgovini na adresi Petrinjska 28. Ovom će prilikom trgovina raditi produženo, do 20 sati, pružajući priliku posjetiteljima da osobno izaberu savršeni komad nakita.

Lykke mirisni medaljoni u samo četiri godine postali su omiljen komad nakita među tisućama zadovoljnih žena u Hrvatskoj i inozemstvu. Kvalitetna izrada, posebni oblici i motivi te inovativan način dizajna koji osluškuje bilo svake moderne žene doveli su do toga da su Lykke medaljoni postali kolekcionarski predmet. Svaki medaljon je posebno personaliziran, omogućujući kupcima da odaberu motive, gravure i čak dodaju vlastite otiske prstiju ili šapice. S mirisom i personalizacijom mijenja način na koji doživljavamo i dijelimo uspomene.

"Lykke nije običan brend nakita, radi se o iskustvu, emociji i personalizaciji, a čak i sama riječ "Lykke" na danskom jeziku znači "sreća". Iza svakog personaliziranog komada nakita stoji tim ljudi koji ulažu veliki trud, vrijeme i znanje da ispune svaku želju kupca. Upravo radi toga popuste u pravilu nemamo, oni su isključivo rezervirani samo za naše vjerne kupce, a jednom godišnje pružimo mogućnost svima da kupe željeni Lykke medaljon po posebnim cijenama“ izjavila je Darija Petrić, suosnivačica brenda Lykke

Lykke njeguje personalizirani pristup jer žele da svi u punini osjete iskustvo nošenja ovog nakita koji budi sva osjetila. Izrađeni kvalitetnom izradom od kirurškog čelika, ovaj hipoalergeni nakit odgovara čak i onima s osjetljivom kožom. Možete birati različite duljine lančića, različitu vrstu medaljona ili na apsolutno svaki ugravirati što god poželite tako da u tom trenu postaje potpuno personalizirani, novi komad nakita specifičan kao i sama osoba kojoj ga poklanjate. Lykke nakit idealan je za dnevne kombinacije, ali savršeno elegantan i funkcionalan u svim svečanim i luksuznim prilikama. 

Nova lokacija na istoku grada

Lykke početkom prosinca otvara svoje drugo prodajno mjesto, gift shop u City Centru East. Projekt za izradu radila je Tina Biloglav i Studio Tinel, a koncept je zamišljen kao mali kutak sreće i mirisna oaza s nakitom i najljepšim božićnim poklonima. U ponudi će osim Lykke nakita biti dostupan i Risis nakit izrađen od pravih cvjetova orhideje, Royal Gardens ukrasne kutije s ružama i Lykke nakitom, The Golden Spartan kozmetika za muškarce, keramičke posudice za nakit i drugi unikatni pokloni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.