Hrvatski dizajner odjenuo je Beyonce za svjetsku turneju

Ilustracija: Profimedia (Na fotografiji nije kostim koji se spominje u tekstu)

HRVATSKI dizajner na Instagramu se pohvalio da je odjenuo Beyonce u svoj kostim na jednom u nizu koncerata u sklopu njezine turneje Renaissance. Kostim je u srebrnoj boji, s plaštom i krilima.

"Nikad nisam mislio da ću ovo pisati, toliko sam oduševljen da je sama kraljica Beyonce nosila kreaciju Zigmana na svojoj turneji. Dugo se čekalo, više mjeseci napornog rada i zalaganja, ali krajnji rezultat je veći nego što sam očekivao", napisao je Juraj na Instagramu.

Beyonce još  nije objavila fotografije u njegovoj kreaciji, ali društvene mreže prepune su snimki s koncerta u Phoenixu na kojima se vidi pjevačka diva u kreaciji hrvatskog dizajnera.

Već godinama surađuje sa svjetskim zvijezdama

Zigman je već odijevao svjetske zvijezde. Prošle godine Christina Aguilera nastupala je u Los Angelesu u njegovoj kreaciji. Na popisu njegovih klijenata još su Nicki Minaj, Rita Ora, Cardi B, Karol G, Megan Thee Stallion, Little Mix... 

"Rad sa zvijezdama je puno teži nego što se to obično misli. Njihovo odijevanje je pravi projekt na kojem obično radi 10 ili 15 ljudi. Modne kreacije za njih se ne rade od danas do sutra, već rad na njima traje mjesecima. Vani je to ozbiljan posao", objasnio je ranije za Index.

"Radim total look i želim da to što radim bude nešto potpuno novo, a ne komad odjeće koji se samo stilizira. Možda je to što sam izabrao teži put, ali ja sam njime zadovoljan", napominje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.