Hrvatski influencer šokirao pratitelje iznosom koji potroši u manje od mjesec dana

Foto: Instagram

HRVATSKI influencer Janko Janić otkrio je u TikTok videu koliko novca potroši u manje od mjesec dana te je šokirao svoje pratitelje.

"Koliko sam ja kao 23-godišnji content kreator novca potrošio u zadnjih 20 dana?" započeo je u videu.

@jankojanic Vecina troskova koje radim su privatni i ulazem skoro 100% svoje zarade nazad u posao i content za ig. Ajmo malo motivacije svim mladima - ako sam mogao ja mozete i svi vi.🖤 #fyp ♬ original sound - jankojanic

"Rentao sam auto dva puta i zajedno s parkingom, gorivom i cestarinom izašlo me oko 10.000 kuna. Na taksi sam potrošio 500 kuna, na hranu koja uključuje dućane, restorane, McDonald's i dostave 4500 kuna.

Najam opreme za par projekata koje sam radio koštao me oko 2600 kuna, a osim toga platio sam i asistenta za nekoliko projekata koje smo skupa radili te je taj dio zajedno sa porezima i davanjima državi iznosio oko 11.000 kuna.

"Stanarinu i režije ne želim spominjati"

Naručio sam si i par komada odjeće u iznosu od 1800 kuna te sam na izlaske u kino, kiosk, ljekarnu i klubove s ekipom potrošio 2200 kuna.

Isplatio sam si plaću koju ne računam te sam još imao troškova za privatne stvari od oko 1000 kuna", rekao je.

"Stanarinu i račune za internet, mobitel i režije ne želim niti spominjati da se ne srušim", poručio je za kraj i otkrio da je ukupan trošak za 20 dana iznosio oko 33.000 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.