Hrvatski vojnici poslali podršku Vatrenima: "Svi smo Domovini vjerni"

Foto: Press

Pripadnici Hrvatske vojske poslali su poruke podrške Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću uoči njihove prve utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu koju će danas odigrati sa Španjolskom na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Podrška nogometašima došla je i od pripadnika Hrvatske vojske koji se nalaze u NATO misijama i operacijama, a koji čvrsto vjeruju kako će Hrvatska ponovo opravdati epitet nogometne velesile. Sreću na terenu poželjeli su im i pripadnici Tigrova, Puma, Vukova i Sokolova te ostali pripadnici Gardijske mehanizirane i Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske.

 

Iz Vukovara je hrvatskim nogometašima želju za što boljim rezultatima iskazala i elitna postrojba Hrvatske vojske – Antiteroristička vojna policija. Podrška je došla i od kadeta Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman, ali i iz kokpita Pilatusa odakle se javila akrobatska grupa Krila Oluje Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

“Mi smo obitelj, vi ste obitelj – svi smo Domovini vjerni! Sretno Vatreni!”, poruka je Oružanih snaga RH Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.