Hugh Grant ispričao kako je razočarao svoju majku: Htjela je da postanem nadbiskup

Foto: EPA

BRITANSKI glumac Hugh Grant nedavno je gostovao u showu Grahama Nortona Grant te priznao kako njegovi roditelji nisu baš bili oduševljeni činjenicom da je odabrao profesiju glumca, a otkrio je i kako je njegova majka Margaret htjela da joj sin postane - nadbiskup.  

"U njenom svijetu showbusiness ništa ne predstavlja" 

"Moja majka redovito ide u crkvu i željela je da postanem nadbiskup Canterburyja. U njenom svijetu showbusiness ništa ne predstavlja. Kad je izašao film Četiri vjenčanja i sprovod, moja majka je otišla na večeru s prijateljima, koji su njeni istomišljenici. Rekla je da ima dva sina: jedan je bankar, a drugi filmska zvijezda. Rekli su: 'Kako zanimljivo, u kojoj banci radi?' To je svijet u kojem sam odrastao", našalio se slavni glumac. 

O novom nastavku Bridget Jones

Unatoč tome što nije ostvario majčinu želju, Grant se proslavio ulogama u brojnim serijama i filmovima, između ostalog i ulogom ženskaroša Daniela Cleavera u hit filmovima o Bridget Jones, a otkrio je i kako se njegova uloga promijenila u četvrtom nastavku, koji tek treba izaći. 

"Scenarij je dobar i dirljiv - ekstremno je smiješan, ali i jako tužan. Nismo željeli 60-godišnjeg Daniela Cleavera koji luta u potrazi za mladim djevojkama, već sam smislio za njega malo drugačiju priču", otkrio je 67-godišnji glumac koji je sam pisao svoje scene za četvrti nastavak. 

Podsjetimo, Grant je glumio u filmu Četiri vjenčanja i sprovod, za koji je osvojio Zlatni globus i nagradu BAFTA-e te u filmovima Ja u ljubav vjerujem, Dva tjedna za ljubav, Zapravo ljubav, Paddington 2, The Gentlemen i Wonka, a dvaput je nominiran za nagradu Emmy. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.