Idealno za kišni dan: Top 5 trenutno najgledanijih filmova na Netflixu

Foto: Press

Kišni dan idealan je za Netflix i chill. 

Diljem Hrvatske tijekom noći je počela padati kiša, a nastavit će se tijekom dana. Oni koji ovaj vikend ne rade mogu se ušuškati pod dekicu, pustiti film i odmarati se. Ako ne znate više što pogledati, donosimo vam filmove koji su trenutno u top 5 najgledanijih na Netflixu u Hrvatskoj. Na listi ima novijih i starijih filmova, od horora do true crimea. 

Cocaine Bear (2023)

Čudna skupina policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera okuplja se u šumi u Georgiji gdje golemi crni medvjed kreće u ubilački pohod nakon što je nenamjerno konzumirao kokain.

Hitman (2007)

Plaćeni ubojica poznat samo kao Agent 47, kojeg je angažirala skupina poznata samo kao Organizacija, uhvaćen je u zamku političke zavjere u kojoj ga progone Interpol i ruska vojska dok putuje Rusijom i istočnom Europom.

Brothers (2009)

Dok je bio na turneji u Afganistanu, Samov helikopter biva oboren i on se smatra mrtvim. Kod kuće njegov brat brine o obitelji. Sam se vraća, ali s viškom prtljage.

A True Gentleman (2024)

Film prati žigola koji se zaljubljuje u mladu djevojku.

Jailbreak: Love on the Run (2024)

Kad Vicky White, vrlo cijenjena zatvorska službenica, pomogne u bijegu nasilnog zločinca koji je gotovo dvadeset godina mlađi od nje, to otkriva neočekivanu ljubavnu priču usred potrage za ljudima visokog profila i medijske pomame koja slijedi.

Bonus za najmlađe: Abominable (2019)

Troje tinejdžera mora pomoći Yetiju da se vrati svojoj obitelji izbjegavajući bogataša i zoologa koji ga žele za svoje potrebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.