Idil (24) je nova Miss Turske, trolovi je ismijavaju: "Bolja bi bila cura s ulice"

Foto: Instagram

Idil Bilgen (24) je nova Miss Turske i predstavljat će svoju zemlju na izboru za Miss svijeta, koji će se održati početkom 2025. godine.

Nakon pobjede na izboru njezine fotografije proširile su se društvenim mrežama. Mnogi su u komentarima pisali da Idil nije zaslužila pobijediti i da je izbor namješten, a trolovi su je ismijavali zbog izgleda.

"Sestro, možeš nastaviti misliti da si lijepa, cijela Turska zna istinu", "Ako je ona miss, onda se ja mogu kandidirati za predsjednika", "Doista ne želimo da nas ona predstavlja na svjetskom natjecanju", "Oprostite, ali bolje bi bilo da ste uzeli neku curu s ulice", "Nakon svih kritika su je počeli fotošopirati", "Samo izađite na ulicu, prva djevojka koju ugledate bit će ljepša od nje", nižu se komentari na Instagramu. 

Idil smatra da ljepota nije najvažnija

O Idil su se raspisali i brojni strani mediji. Navodi se da bi natjecanje "moglo biti namješteno" s obzirom na to da je otac mlade Idil ambasador Turske u Kijevu. Međutim, Idil kaže da se natjecanje ne odnosi samo na ljepotu već i na druge, važnije stvari poput inteligencije. Nada se da će obraniti titulu i dokazati da je zasluženo nosi. 

Idil je inače po struci liječnica, a na Instagramu je prati 31 tisuća ljudi. Često objavljuje fotografije iz privatnog života. Nakon što je okrunjena titulom Miss Turske, mlada liječnica je izjavila: "Jako sam uzbuđena i sretna. Stvarno sam željela pobijediti, ali nisam mislila da će se to zaista dogoditi. Ponosna sam što mogu predstavljati svoju zemlju na svjetskom izboru."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.