Incident na Ultri: Netko prskao posjetitelje suzavcem ispred bine, nastala panika

Foto: Index

Iza ponoći je došlo do incidenta na Ultri.

Kako nam javlja reporterka, nepoznata osoba počela je prskati ljude suzavcem na dijelu Resistance Stagea, pa je nastala panika, a ljudi su napuštali taj dio kašljući i gušeći se. Utrčali su i zaštitari, a pretpostavlja se da je do incidenta došlo ispred same pozornice u tom dijelu.

Ubrzo je stigla i policija. "Zbog upotrebe suzavca ispred bine, liječničku pomoć potražilo je pet osoba. Svi su imali simptome gušenja i kašljanje i svi su sada dobro", otkrile su nam liječničke službe.

Inače, unos suzavaca strogo je zabranjen na festivalu, no čini se da je netko ipak uspio unijeti jedan unatoč pretresu na ulazu.

Djevojka pokušala unijeti drogu

Inače, na ulaz u Park mladeži druge večeri Ultre naišli smo u trenutku kada su jednu djevojku ispratili jer je na stadion pokušala unijeti drogu.

"Djevojka je pokušala unijeti određenu količinu narkotika koji ovdje, naravno, nisu dozvoljeni. Djevojka je narkotike imala u rukama, izvadila je to iz čizme i skrivala u rukama. Htjela je to baciti, ali nije uspjela. Kad se nešto takvo dogodi, odmah zovemo policiju, tim koji tu radi, imamo i patrolu u civilu", rekao nam je Tihomir Trnolatec, zadužen za nadzor svih zaposlenih redara na ulazu na Ultri.

Sve o događanjima na drugoj večeri Ultre možete pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.