Index daruje ulaznice za Anoraakovo otvaranje Atlantis Summer Challenge festivala

ANORAAK nikada ne skida naočale, romantičan je, mašta o Melbourneu i San Franciscu, često kasni, a film "Karate Kid" pogledao je nebrojeno mnogo puta. On je francuska dream-pop zvijezda, u Hrvatskoj dugo iščekivani elektronski glazbenik, koji će otvoriti ovogodišnji Atlantis Summer Challenge festival. Vrhunska plesna poslastica zakazana je za subotu 25. srpnja u 23 sata u klubu Jungla na Zvončacu u Splitu. Najpoznatiji član Valerie Labela će zasigurno prirediti jedan od većih partyja ovoga ljeta te natjerati splitsku publiku da pleše do zore uz neonske disko ritmove.

Po uzoru na synth-pop osamdesetih godina, koji je u bivšoj državi ostavio dubok trag prvenstveno u izričajima izvođača kao što su Videosex, Denis&Denis, Oliver Mandić, Bebi Dol i Zdravka Čolića, koji je uz zarazni disko ritam u maniri Giorgia Morodera pjevao "I'm Not a Robot Man", početkom ovoga stoljeća nastao je novi smjer nazvan New Disco. Predvodnici ovog smjera su francuski dvojac Daft Punk,  a slijedi ih cijeli niz izvođača među kojima su i Kavinsky, Justice, Anoraak, Sebastian i Calvin Haris.

Index vam daruje 10 ulaznica

Anoraak producira vrlo zarazne dream-pop pjesme s očitim utjecajem osamdesetih, a uz to što kreira intenzivne ritmove, sve svoje skladbe i otpjeva. Može se pohvaliti nastupima u klubovima diljem Europe kao i turnejama po Australiji i Americi.

U osam dana Atlantis Summer Challenge festivala posjetitelji će imati priliku uživati u izložbi fotografija nekih od najpriznatijih europskih skate fotografa, spektakularnom skate natjecanju koje će ove godine biti organizirano na atraktivnoj street lokaciji te mnoštvu glazbenih događanja.

Index vas vodi na ovaj Anoraakov glazbeni doživljaj, ujedno i otvaranje Atlantis Summer Challenge festivala. Sve što trebate napraviti je poslati mail naslovljen s "Atlantis Summer Challenge Opening" na index.nagrada@gmail.com i ne zaboravite ostaviti svoje osobne podatke - ime, prezime, adresu i kontakt broj. Dijelimo deset ulaznica! Nepotpune e-mailove nećemo uzimati u obzir, a sretne dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.