Indira Levak putuje s bivšim suprugom: "Sljedeća destinacija je Portugal"

Screenshot: Instagram

Krajem srpnja Indira Levak objavila je da se razvodi od Miroslava Levaka nakon 11 godina braka. Unatoč tome ostali su u odličnim odnosima. Sada je poznata pjevačica objavila fotografije i snimke s njihovog putovanja motorom. 

"Život je kratak, kupi motocikl, vozi se, živi svoje snove. 3800 km od Zagreba do Francuske i natrag. Padre, ti si najbolji. Sljedeća destinacija je Portugal", napisala je Indira na Instagramu. 

"Lijepo vas je vidjeti zajedno", "Uživajte, divni ste", "Živjela ljubav", bili su samo neki od komentara njezinih obožavatelja ispod objave. 

Već neko vrijeme putuju zajedno

Nedavno je Indira s bivšim suprugom posjetila svetište Gospe Lurdske u Lourdesu. "Ne obećajem da ću te usrećiti na ovom svijetu, nego na onom drugom", napisala je pjevačica. Svojim objavama potaknula je glasine o njihovom pomirenju, no oni ih još uvijek nisu komentirali. 

Također, Indira se pohvalila poklonom koji je dobila od Miroslava za 55. rođendan, koji je proslavila sredinom rujna. Uz fotografiju prekrasnog buketa napisala je "Hvala Padre" i označila njegovo ime. 

Vjenčali su se 2014. 

Par je bio zajedno od 2013. godine, a vjenčali su se 2014. u jednoj bjelovarskoj vinariji. Organizirali su intimno slavlje za stotinjak najbližih uzvanika. Indira je nosila dugu čipkastu vjenčanicu bez rukava, a Miroslav je nosio klasično crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom. Pjesma za prvi ples bila je Fly Me to the Moon. 

Njihova veza počela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo 12 godina upoznali u teretani. Često mu je posvećivala romantične objave na Instagramu. To je Indiri bio drugi brak, a prvi joj je bio s Narcisom Mujkićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.