Indira s bivšim mužem Miroslavom posjetila Lourdes: "Ne obećajem da ću te usrećiti"

Foto: Instagram

Pjevačica Indira Levak je s bivšim suprugom Miroslavom Levakom posjetila Svetište Gospe Lurdske u Lourdesu. 

"Ne obećajem da ću te usrećiti na ovom svijetu, nego na onom drugom", napisala je pjevačica u opis objave. 

"Vi ste meni tako moćan par", pisali su im pratitelji u komentarima i ostavljali emotikone srca.

U srpnju objavila da se razvode 

Podsjećamo, u srpnju ove godine Indira Levak na Instagramu je objavila da se razvodi od Miroslava Levaka nakon 11 godina braka. Bez obzira na to, Indira i dalje objavljuje fotografije s Miroslavom i zajedno putuju.

"Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo, nakon 11 godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu", napisala je u Instagram priči.

"Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati", dodala je pjevačica. 

Vjenčali se 2014. godine

Indira i Miroslav zajedno su bili od 2013. godine. Vjenčali su se 2014. godine u jednoj bjelovarskoj vinariji. Organizirali su intimno slavlje za stotinjak najbližih uzvanika. Indira je nosila dugu čipkastu vjenčanicu bez rukava, a Miroslav je nosio klasično crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom. Pjesma za prvi ples bila je Fly Me to the Moon.

Njihova veza počela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo 12 godina upoznali u teretani, a često mu je posvećivala romantične objave na Instagramu. Ovo je Indiri bio drugi brak, a prvi joj je bio s Narcisom Mujkićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.