Influencer nasmijao videom o Hrvatskoj i Modriću, Hrvati mu pišu: "Slažem se s tobom"

Screenshot/Foto: Instagram/EPA

Influencer Wendy Laguerre, kojeg na Instagramu prati 112 tisuća ljudi, nasmijao je pratitelje nedavnom objavom na društvenoj mreži.

Posebno je zanimljiva bila Hrvatima koji su se njegovom videu dobro nasmijali.

Wendy se snimio kako se drži za glavu i zamišljeno gleda u daljinu. "Kad ljudi raspravljaju je li glavni grad Hrvatske Zagreb ili Dubrovnik, a ti misliš da je Modrić", napisao je uz video koji je izazvao hrpu reakcija.

Mnogi stranci pisali da i oni tako razmišljaju

U komentarima su se javili brojni stranci koji su ispričali da se mogu poistovjetiti s njim s obzirom na to da cijeli svijet zna tko je Luka Modrić i otkud on dolazi. Javili su se i brojni Hrvati te ostali Balkanci kojima je ovo bilo jako smiješno.

"Ma Perišić je", "Ja koji sam mislio da je Rakitić", "Trebao si reći Dinamo", "Samo reci Hajduk", "Zar nije Modrić", neki su od komentara.

"Hrvat sam i često sam čuo da stranci misle da je glavni grad Hrvatske Modrić ili Rakitić. Ajde čak i Dubrovnik", "Ja sam iz Hrvatske i slažem se s tobom", "Kao Hrvat mogu ti reći da si u pravu", pisali su drugi uz emotikone koji plaču od smijeha.

"Glavni grad Argentine je Messi"

Mnogi su nastavili sa šalom pa je jedan korisnik napisao da je u tom slučaju glavni grad Argentine Messi, glavni grad Portugala Ronaldo, glavni grad Francuske Mbappé, glavni grad Brazila Neymar, glavni grad Norveške Haaland, glavni grad Poljske Lewandowski... 

Inače, Wendy je 18-godišnji kreator digitalnog sadržaja i nogometaš. Osim na Instagramu, popularan je i na TikToku, gdje često objavljuje smiješne snimke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.